Taets Art and Event Park Amsterdam
Najaar 2025

A@W Newsletter

Volledig comfort buitenshuis

BROMIC

5 september 2024

Bromic-verwarmingstechnologie garandeert totaal comfort buitenshuis met ophang of inbouw systemen, die inpassen in iedere architecturale context.

 

Het ontwerp van buitenruimtes vraagt steeds meer aandacht van architecten en ontwerpers. De ontwerpkwaliteit van een buitenruimte, in architecturen met verschillende functionaliteiten, omvat de progressieve zoektocht naar maximaal comfort. Dit omvat de integratie van regenbeschermingselementen, optimale verlichting en kwaliteitsinrichting, vergelijkbaar met die van een interieur. En natuurlijk de invulling van systemen die zorgen voor een comfortabele temperatuur, zowel koelen als verwarmen, afhankelijk van het seizoen van het jaar en het tijdstip van de dag.

 


Bromic's Eclipse. Hiermee geniet je hele jaar door in alle comfort van veranda's en terrassen.

 

Bromic heeft een technologie voor verwarmingselementen voor buiten ontwikkeld die volledig comfort garandeert en tegelijkertijd het effect van fel rood licht vermijdt. Met een zorgvuldig ontwerp van een eigentijdse lijn, passen de modellen zich aan meerdere programma's aan. De Eclipse heater straalt warmte uit en is verkrijgbaar in zeven montagemogelijkheden, waaronder plafond-, wand- en draagbaar model, wat zorgt voor extra gebruiksflexibiliteit. De Platinum Electric wordt geleverd met verschillende montagemogelijkheden: inbouw, plafond en wand.

 


Bromic Platinum, in een verzonken plafondmontage, ontworpen voor maritieme omgevingen.
 

 

Met het oog op de uitbreiding van het gebruik van buitenruimtes, zowel in hotel-, restaurant- en in residentiële sector, heeft Bromic voor elk project geschikte buitenverwarmingssystemen. Vanwege de uitgebreide configuratie mogelijkheden biedt Bromic de mogelijkheid om de bruikbaarheid van de ruimtes verlengen en het hele jaar door voor omgevingswarmte te zorgen,

 

De nieuwe Eclipse-collectie, met dubbele functionaliteit, biedt een zeer efficiënte stralingswarmte en dimbare Led-verlichtingsring. Het is een ontwerp met uitstraling en persoonlijkheid, samengesteld uit een dubbel gecoate staalstructuur, om weersinvloeden te weerstaan. Met verschillende montagestang lengtes kan hij 3000W stralingswarmte gelijkmatig verdelen in ruimtes tot 10m2.

 


Bromic's Eclipse-portable. Inclusief omgevingslicht en dimregeling.

 

Voor de sector van de superjachten en kustarchitectuur heeft Bromic de Platinum Marine ontworpen. Deze is gemaakt van hoogwaardig AISI316 roestvast staal van maritieme kwaliteit en is bestand tegen de corrosieve elementen van deze omgevingen. De IPX5-classificatie zorgt voor gebruik in buitenruimtes die zijn blootgesteld aan regen, opspattend zeewater of andere elementen.

 

 


Eclipse, in een draagbare versie, maakt het gemakkelijk om te verhuizen in hotel- en residentiële omgevingen.

 

Alle door Bromic ontworpen buitenverwarmingsystemen zijn te bedienen via dimmer of aan/uit controllers app of via huis domotica.

 

Bromic is een toonaangevend bedrijf in zijn sector, aanwezig in meer dan 30 landen over de hele wereld, dat al jaren samenwerkt met architecten en interieurontwerpers. Hierdoor kan Bromic voor ieder project een passende oplossing bieden voor het verwarmen van buitenruimtes.

 


In de sector van superjachten biedt het Platinum Electric-systeem van Bromic functionaliteit en grote weerstand. 

 

Eerste deelname aan ARCHITECT@WORK Rotterdam


Meer weten? Een goed idee is dan om ARCHITECT@WORK Rotterdam (11-12 september in Rotter²dam Ahoy) te bezoeken. Bromic neemt daar voor de eerste keer deel (stand 13) en legt uit hoe het inspeelt op de toenemende populariteit van buitenverwarming. Uiteraard kun je ook rechtstreeks contact opnemen via de website.

 

www.bromic.com

 

Alle beelden © Bromic

Volledig comfort buitenshuis
Neem contact opTerug naar overzicht

A@W Newsletter

Blijf op de hoogte door u op onze maandelijkse newsletter te abonneren!

>> Abonneren

Geïnteresseerd in visibiliteit in onze newsletter?

>> Klik hier!

Design & Plan

Mediapartner

Profiles of Architects

Met de ondersteuning van