Taets Art and Event Park Amsterdam
Najaar 2025

A@W Newsletter

Creativiteit en Innovatie komen samen in Custom Design

MODULYSS

11 april 2024

Haal het beste uit de kwalitatieve tapijttegels van modulyss met de Custom carpet design service. Deze service maakt het voor ontwerpers en architecten nog makkelijker om de norm te doorbreken en creativiteit en functionaliteit samen te voegen, om zo ruimtes opnieuw vorm te geven. En dat met de kracht van veelzijdige composities, nauwkeurig printen, snelle doorlooptijden en een garantie van 15 jaar.

 


Het Belgische bedrijf modulyss staat bekend om zijn kwalitatieve tapijttegels.

 

Maak kennis met de Custom carpet design service van modulyss: waar creativiteit geen grenzen kent en waar de verbeelding alle vrijheid krijgt. Deze revolutionaire service is bedoeld om de ruimtelijke ontwerpervaring te verbeteren voor professionals uit de industrie. Zo krijgen ze niet enkel de kans om een ruimte te creëren die de unieke visie en stijl van hun klanten weerspiegelt, maar drukken ze ook hun eigen stempel op de design industrie.

 


De Custom carpet design service van modulyss zorgt voor een revolutie binnen de interior design industrie.

 

De Custom carpet design service geeft designers de mogelijkheid om elk detail tot in de perfectie af te stemmen, van kleuren en patronen tot texturen en beelden. Of het nu de bedoeling is om in commerciële omgevingen de bedrijfswaarden te versterken, of om woonruimtes van de nodige persoonlijkheid te voorzien, de veelzijdige tapijttegels van modulyss vormen het perfecte medium voor zelfexpressie. De ruimte wordt een canvas voor zelfexpressie, waarbij elke tint en elk motief een verhaal vertelt.

 


De Custom carpet design service biedt een een brede waaier aan kleuren, texturen en patronen.

 

Maar daar stopt de toewijding aan innovatie niet voor modulyss. Met de allernieuwste technologie die individuele bedrukking op elke tegel mogelijk maakt, zijn naadloze verbindingen en ononderbroken afbeeldingen mogelijk. Ideeën kunnen dus feilloos tot werkelijkheid worden gebracht. Het printen op individuele tapijttegels minimaliseert ook de verspilling van materiaal en maximaliseert de precisie, waardoor het ook een duurzame keuze is. Bovendien kan het toegewijde ontwerpteam van modulyss de designers bij elke stap van het creatieve proces begeleiden.

 

U hoeft ook niet te wachten, want de Custom carpet design service heefteen relatief snel productieproces. Binnen vijf werkdagen ontvangt u een digitaal ontwerpvoorbeeld en binnen 10 werkdagen na goedkeuring van het ontwerp ontvangt u een bedrukte sample. Deze snelle doorlooptijd is dan ook perfect voor projecten met strakke planningen.

 


De Custom carpet design service van modulyss herdefinieert de personalisatie van tapijttegels.

 

Een andere innovatie is de toevoeging van een garantie van 15 jaar. Dit onderstreept de toewijding aan de duurzaamheid en de kwaliteit van de producten, en biedt de klanten gemoedsrust en vertrouwen. Kortom, met behulp van de Custom carpet design service van modulyss kan elk interieur een verhaal van creativiteit, vernuft en onbeperkte mogelijkheden vertellen.

 

modulyss.com

 

Alle beelden ©  modulyss

Creativiteit en Innovatie komen samen in Custom Design
Neem contact opTerug naar overzicht

A@W Newsletter

Blijf op de hoogte door u op onze maandelijkse newsletter te abonneren!

>> Abonneren

Geïnteresseerd in visibiliteit in onze newsletter?

>> Klik hier!

Design & Plan

Mediapartner

Profiles of Architects

Met de ondersteuning van