Taets Art and Event Park Amsterdam
Najaar 2025

Randmanifestaties en seminars

EXHIBIT HEALTHY HEROES by MaterialDistrict

Conventionele bouwmethoden hebben bij de materiaalkeuze vaak aandacht voor economische efficiëntie, waarbij de gevolgen voor een gezond binnen- en buitenklimaat vaak minder meewegen. Gelukkig is er steeds meer aandacht voor duurzaam én gezond bouwen en ontdekken steeds meer (interieur)architecten de voordelen van bouwen met (onconventionele) materialen die een positief effect hebben ten aanzien van energie, circulariteit én gezondheid.

PROJECT WALL by world-architects.com

De nieuwe Project wall  toont de diversiteit van het werk van de leden van world-architects. Terwijl de eerste twee edities uitsluitend gericht waren op de realisaties van architecten, tonen de 60 geselecteerde projecten de interdisciplinaire focus van world-architects. Voor het eerst worden de realisaties gepresenteerd van interieurarchitecten en lichtontwerpers.

IMAGES by DAPh

Speciaal voor ARCHITECT@WORK maakt DAPh nieuw werk dat past binnen het thema ‘Future-Proof’. DAPh is een collectief van gespecialiseerde architectuurfotografen dat door samenwerking en uitwisseling van kennis het niveau van de architectuurfotografie naar grote hoogten brengt. Zij fotograferen voor architecten, bouwbedrijven, projectontwikkelaars, ontwerpers en overheidsinstellingen, in binnen- en buitenland. 

architect
meets
innovations

Andere edities 

A@W Rotterdam

11 & 12 september 2024

Andere landen

Design & Plan

Mediapartner

Profiles of Architects

Met de ondersteuning van