Taets Art and Event Park Amsterdam
Najaar 2025

Nieuws

Geslaagde eerste editie ARCHITECT@WORK in metropoolregio Amsterdam

6 oktober 2023

Op woensdag 27 en donderdag 28 september 2023 vond ARCHITECT@WORK The Netherlands plaats in Taets op het Hembrugterrein in Zaanstad. Met ruim tweeduizend bezoekers was het een geslaagde eerste editie in de metropoolregio Amsterdam.

Vanwege het succes gaat het event jaarlijks door, afwisselend in Rotterdam en in de Amsterdam regio.

Na deze editie in de metropoolregio Amsterdam komt het event in september van 2024 weer terug naar Rotterdam.

Meer info

Lezingenprogramma Architect@Work met onder andere Oana Bogdan (&bogdan) en Aleksander Kongshaug (GXN)

28 augustus 2023

Op woensdag 27 en donderdag 28 september 2023 vindt ARCHITECT@WORK plaats in Taets op het Hembrugterrein in Zaanstad. Het wordt de eerste editie van het event in de metropoolregio Amsterdam. Rond het thema ‘Healthy Materials’ organiseert Architectenweb een gevarieerd lezingenprogramma met sprekers als Maike van Stiphout (DS), Oana Bogdan (&bogdan), Nina Aalbers (ArchitectuurMaken) en Aleksander Kongshaug (GXN).

Meer info

ARCHITECT@WORK strijkt eind september neer op Hembrugterrein

10 juli 2023

Op woensdag 27 en donderdag 28 september 2023 vindt ARCHITECT@WORK plaats in Taets op het Hembrugterrein in Zaandam. Het wordt de eerste editie van het event in de metropoolregio Amsterdam. Rond het thema ‘Healthy Materials’ organiseert Architectenweb opnieuw een lezingenprogramma.

Meer info

ARCHITECT@WORK komt in 2023 naar metropoolregio Amsterdam

14 november 2022

Op woensdag 27 en donderdag 28 september 2023 strijkt ARCHITECT@WORK neer in Taets op het Hembrugterrein in Zaanstad. Het wordt de eerste editie van het event in de metropoolregio Amsterdam. Rond het thema ‘Healthy Materials’ organiseert Architectenweb opnieuw een lezingenprogramma.

Meer info

ARCHITECT@WORK was als vanouds

23 september 2022

Op woensdag 14 en donderdag 15 september 2022 vond ARCHITECT@WORK The Netherlands plaats in Rotterdam Ahoy.

Met 3.580 bezoekers was het event goed bezocht. Rond de stands van de tweehonderd exposanten was de dynamiek als vanouds.

Vanwege het grote succes van het event vindt ARCHITECT@WORK The Netherlands vanaf nu niet langer tweejaarlijks plaats maar wordt de frequentie jaarlijks.

Als locatie wordt daarbij afwisselend Rotterdam Ahoy en TAETS op het Hembrugterrein in Amsterdam (Zaandam) aangedaan.

Na deze editie in Rotterdam komt het event in september van 2023 dus naar de metropoolregio Amsterdam en in 2024 weer terug naar Rotterdam.

Meer info

Design & Plan

Mediapartner

Profiles of Architects

Met de ondersteuning van